skip to Main Content
×
Type your searchterm in the searchfield
and hit enter

Europees Sociaal Fonds

Dankzij de financiële steun vanuit ESF, Vlaanderen en Europa, is Premium Sound Solutions Belgium in staat om de organisatie te laten omgaan met de gevolgen van een sterk concurrentiële en veranderende markt. Er wordt sterk geïnvesteerd in 2 erg belangrijke pijlers voor de toekomst.

    • Duurzaam loopbaanbeleid: een aanvaardbaar stressniveau voor de medewerkers van PSS in Dendermonde
    • Opleidingen binnen PSS in Dendermonde

Mensen gezonder laten leven door in te zetten op gezonde voeding, lichaamsbeweging (o.a. fietslease), verhoging van veerkracht, ontspanningstechnieken zijn maar enkele van de initiatieven die hiervoor werden gelanceerd. Leiderschapstrajecten voor alle leidinggevenden, het introduceren van thuiswerk, het levendig houden van de waarden met o.a. workshops rond persoonlijk leiderschap en vele andere initiatieven zijn andere aspecten die in het traject ‘duurzaam loopbaanbeleid’ uitvoerig aan bod komen.

In zijn transformatie van producent van individuele audiocomponenten (luidsprekers en versterkers) naar leverancier van geïntegreerde acoustische systeemoplossingen, zijn opleidingsbehoeftes ontstaan die dankzij ESF kunnen uitgevoerd worden op het domein van digitale, sociale en innovatieve vaardigheden. Communicatie, leiderschap, samenwerken, procesbeheersing zijn enkele van deze domeinen.

Lees meer op de site van ESF